Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

És megint kirándulunk…

2009.11.08. 22:02 - SZKGAB


Alig telt el pár hét, és újra csomagolunk, utazunk. Edónak születésnapjára szerveztünk egy kis meglepetést, elvittük őt Egerszalókra – ő úgy tudta, Győrbe mennek Ákossal, mi „vittük ki az állomásra”, aztán egyszer csak az M3-on utaztunk Eger felé. Ez sem volt egy rövid út, mert előtte még Budapesten is kocsikáztunk egy kicsit. Sokat aludtál, de a vége felé már igencsak nyűgös voltál, igen mérgesen sírtál:( Szegényke, Te még nem értetted, mire készülünk, nem tudtad, hogy nincs semmi baj, nem tetszett a sötét.

Péntek este nagy tortával és sok-sok gyertyával köszöntöttük őt, ami Neked is tetszett, bár sajnos még mindig nem ehetsz ilyen finomságokat:)

Szombaton Egerben sétáltunk, megnéztük a belvárost, délután pedig Egerszalókon kerestük fel a hőforrást. A hévíz egy különleges sódombot alakított ki, ezt szerettük volna megnézni. Egy sétaút vezet fel a dombhoz, de sajnos nem volt kellőképpen kivilágítva. Azért sétáltunk egy jót. Este a Helli pincészetben bort kóstoltak a Mami, Papi meg Apuci, mi meg szemügyre vettünk egy nagyon érdekes lámpát, amit Unicumos üvegből raktak össze, és Neked nagyon tetszett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amíg mi eszegettünk, Te az etetőszékben ültél, és „olvasgattál” vagy Te is falatoztál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reggelente kis gyümölcsöt, este zöldséget. A kenyér héját is megkóstoltad, de kirázott tőle a hideg:) Nagyon édes voltál!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szállodában Márton napi vacsora volt élő zenével.  Azt remélem, hogy Te is jól érezted Magad, tátott szájjal nézted a zenészt, boldogan  lested a táncolókat:)

Sokan megcsodáltak akkor is Téged, mi meg csak büszkén mosolyogtunk:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasárnap Szilvásváradra mentünk, de sajnos az erős eső miatt nem sokat láttunk.

Apucival megbeszéltük, hogy Egerbe és Szilvásváradra is majd visszamegyünk, ha egy kicsit nagyobb leszel.

 

Nagyszüleid megállapították, hogy nem csak nagyon édes, de nagyon jó kis gyerkőc is vagy!:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr291510223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csöpp és potty · http://csoppespotty.blog.hu 2009.11.12. 16:33:48

Az etetőszékes képek nagyon édik!:))))
süti beállítások módosítása