Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Játszótér a nappaliból, avagy hogyan lesz a központi bútorból sarokba szorított játék

2009.10.07. 22:39 - SZKGAB


 

Marcelától és Gyuri bácsitól kaptál egy 8 darabból álló, puzzle jellegű, kis vakondos polifoam szőnyeget. Nagyon örültünk neki, mert amellett, hogy hasznos, igazán aranyosak rajta a képek. Amikor elkezdtél forogni, kitaláltuk, hogy veszünk még egy csomaggal, hogy ne a kövön forgolódjál. Mire megtaláltam, hol lehet kapni, elkezdtél mászni, és hamar kiderült, hogy nagyobb helyre van szükség. Na de az egész szobát mégse rakhatjuk ki kis vakonddal!:) Mi legyen? Azt nem tudjuk elkerülni, hogy a kőre másszál, de játék közben jó lenne, ha melegebben, puhábban ülnél. Mellesleg nekünk is jól esik, ha nem a kövön kell ücsörögnünk:) Így szépen lassan körberaktuk szürke lapokkal a kis vakondot, úgy, hogy az az eredeti méret hétszeresére bővült. Így a család körbe tud ülni/feküdni Téged, míg Te szöszmötölsz a kis játékaiddal, és veled együtt csúszunk-mászunk az elgurult játékok után:) A kis építő pohárkákból készített tornyot már nagyon ügyesen el tudod dönteni, és hatalmas szemekkel figyeled, ahogy a színes poharak gurulnak a földön. Amikor megáll az általad kiszemelt pohár, odamászol, és továbblököd, majd kezdődik az egész előröl. Számomra hasonlóan izgalmas figyelni azt is, ahogyan a színes labdát üldözöd.

Mivel stabilan ülsz már, behoztuk az etető széket és a hintát is a járóka, forgó asztalka és játszószőnyeg mellé. Így tulajdonképpen teljesen „felborult” a rend, vagyis a nappaliból egy színes játékokkal teli játszótér lett, a sarkokban pedig meghúzzák magukat az ebédlőasztal, a kanapé és a fotelek. Pár hónapja még nem hittem volna, hogy így háttérbe tud szorulni az a néhány bútor darab, ami köré a ház épült:)

Én mindig is szerettem a földön ülve játszani/tanulni, így boldogan heveredek le melléd a földre, üresen hagyva a kanapét. Az egészben az a legjobb, hogy mindenki automatikusan a  szürke polifoamra ül, és a bútor szinte csak azért maradt a szobában, mert Te nagy örömmel közelítesz a rattan karfa felé, és kapaszkodsz meg benne, figyeled, milyen jópofa hangot ad ki, ha végighúzod rajta a kezedet.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr471435423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TErzsike 2009.11.26. 16:05:07

Ábel olyan édesen "dolgozik" a nappaliban, hogy szerintem a "felborult" rend úgyis eltörpül mellette :-)
süti beállítások módosítása