Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Apucival dolgozunk, Anya, te mehetsz a suliba

2009.10.27. 09:34 - SZKGAB

Ez már a harmadik olyan hétvége lesz, amikor Anyuci iskolába megy. Nem egy egyszerű történet, hiszem ilyenkor pénteken reggel 8-tól este 9-ig, szombaton pedig 1-ig Apucival és a Papával „dolgozol”. Azt reméltem, kicsit egyszerűbben fog menni, mert van bőven lefagyasztva tej a hűtőben, de Te nem fogadtad el. Maradt hát az a megoldás, hogy Anya lecsippent az előadásokból, kocsiba pattan, és megy, megeteti kisfiát.:) A tanárok már csak mosolyognak, amikor késve érek az órára, „jól lakott a picike?”, kérdik.

Annyi sok színes, mintás anyag van Apuciéknál, hogy van mit nézegetni, és lenne mit fogdosni, rágcsálni, ha hagynánk. A hosszú szőrű narancs színű szőnyeg láttán mindig megcsillan a szemed, de van sok más mintás, vagy fényes tárgy, ami nagyon tetszik Neked. A legelső, amit kinéztél, egy mennyezeti spot lámpa volt, sokáig csodáltad, gondolom, legszívesebben haza hoztad volnaJ

Nem könnyű a helyzete Papának meg az Apának, hisz a mászós korszakodban Te csak mennél – feltörölnéd a követ, összerágcsálnád a bútorokat, kivasalnád a függönyöket, összedolgoznád a rojtokat, nyálas kezecskéddel kifényesítenéd a vázákat, apró pici darabkákra tördelnéd a tányérokat, elhúzogatnád a törülközőket, átrendeznéd a polcokat, összerendeznéd a mintákat, sikongatásoddal szórakoztatnád a vevőket, látom, ahogy mosolyogva ott hemperegnél mindenki lába előtt. Hát mekkora segítség ez, kérem!:)  Ki lesz az, aki mindezt megcsinálja helyetted, ha Neked nem hagyják?? AHA, megvan, értem már, szerinted ezzel lehetne igazán különlegessé, egyedivé varázsolni a boltot, és Te tényleg csak segíteni szeretnél!:)

Ők bezzeg megpróbálnak bent tartani a járókában, vagy a babakocsiban, illetve az ölükben. Aztán jönnek a Mamik, ők pedig elvisznek sétálni. Az egész Családot bevonjuk Ábel baba szórakoztatásába (ezt ezúton is mindenkinek nagyon köszönöm!), hogy Papa és Apuci egy picit mégis tudjon dolgozni, amíg Anyuci az iskolapadban ül, és lesi, mikor kap üzenetet, hogy éhes a kisfia.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr751478138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása