Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Megállás nélkül

2009.09.25. 13:14 - SZKGAB

Fél évesen elkezdtél mászni. Persze, az elején még csak ugrándozva közelítetted meg a játékokat - mint egy nyuszi, később már próbáltad a lábacskáidat is ütemesen helyezni, már, ha a ruha engedte. Ugyanis vagy a zokni, vagy a nadrág mindig csúszott. Ha véletlenül még a talaj sem volt csúszós, akkor a hálózsák akadályozott meg a mozgásban. Persze, mindezt nem direkt tettük Veled! Mondanom sem kell, Neked ezek nem jelentettek akadályt, talán csak nehezítették, lassították a mozgásodat.

Aztán hamarosan elkezdted felhúzni magad. A kiságyat gyorsan lejjebb állította a Papa. Talán két hétig jó is volt, mert utána már nem csupán térdeltél, hanem fel is áltál.

Imádom, amikor ilyen büszkén tudsz nézni. -Látod, anya, én már állok!:)-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokáig azon gondolkoztam, mit fogok csinálni, ha kinövöd a mózest. Napközben általában abban aludtál, ha nem volt rossz idő, kint voltál a teraszon. Kivágjuk az oldalát?!:)

A probléma felmerült, csak nem azért, mert kinőtted, hanem mert felülsz, lassan felállsz benne. Hihetetlen miket művelsz! Elővettük tehát a sport részét, csak abban nem lehet hason aludni, most mi lesz?:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon klassz érzés, amikor reggelente odamászol hozzánk, felkapaszkodsz és ránk mosolyogsz. Ennél szebben nem is kezdődhet a napunk!!

Jó reggelt Neked is, kisfiam!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr501406254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása