Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

2009.07.20. 22:33 - SZKGAB

Az első ünnep – az első Húsvét

Reggel, még ágyban voltam, amikor bejöttetek Apucival, és hideg vízzel meglocsoltatok. Nagyon megijedtem, nem szoktam hozzá, hogy dupla adag vizet kapok a fejemre!:) Nagyon édes voltál! Verset nem mondtatok, de jövőre, remélem, bepótoljátok!

Mivel mi még hármasban nem igazán szeretnénk utazni, hisz alig vagy még pár hetes, így ismét nálunk gyűlt össze a család! Mindenki örül az ünnepnek, a szabadságnak, és nem kevésbé Neked!! Szép az idő, kint vagyunk a teraszon. Érdekes, az élet a babakocsi körül zajlik. Mindenki csodálja a benne fekvő csecsemőt. Alig látszol ki a takarók alól, két pici szem, egy orrocska és egy szájacska kandikál ki a sapka és a kabátka közül. Hason fekszel, így talán nem ijedtél meg a bámészkodó szempároktól. Itt már kezdtél figyelgetni, de hát ennyi embert hirtelen ki tud követni?:)

Rengeteg ajándékot hozott Neked a nyuszi. Te még nem tudsz neki örülni, de reméljük, később majd fogsz. Szerintem nagyon aranyos mind!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr731257670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása