Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Kálmiék esküvője

2010.08.15. 23:37 - SZKGAB

2010.07.10. Mónika és Kálmi esküvője napján először fölköszöntöttük a Mamit születésnapja alkalmából, majd ebéd után elindultunk a templomba. Az Árpád hídnál Apuci észre vette, hogy nem megy jól az autó, így a szertartás előtt még a Papával azt nézegették. Nagyon szép volt az esküvő, ügyesen hallgatad szinte végig, majd a Mamával bementél a játszószobába egy kicsit. Mónika és Miki segítettek elvontatni az autót a szervizbe, így sajnos későn értünk Inárcsra, a polgári szertartásra. Ekkor már kicsit megnyugodtunk az autó miatt, körülnéztünk a kertben, ahol rengeteg virág volt, tó, halak, híd, de Téged mégis inkább a sok autó érdekelt.

 

 

 

Hányszor sétáltunk el arra?! Végigsimogattad a lámpákat, megnézegetted a kerekeket, mindezt olyan élvezettel, mintha először látnál autót.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ízlett Neked a vacsora, főleg a levesből ettél, tetszett a zene, táncoltál is rá:) Majd végül a babakocsiban aludtál hajnalig egy viszonylag csendes részen a kertben, miután a Miki elringatott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr962224517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása