Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Napról napra

2009.11.30. 12:05 - SZKGAB

Sokszor mondták nekem tapasztalt anyukák, hogy egy kisgyerek minden nap produkál valami újat. Kicsit szinte dicsekvésnek gondoltam, persze, egy anyuka a saját gyerekénél úgy érzi, minden nap tanult valamit.

Azt hiszem, én is beléptem a „dicsekvő anyukák körébe”, mert én is kezdem felfedezni, hogy szinte minden napra jut valami újdonság. Persze, ez szubjektív, és egy édesanya bármi szépet és jót képes magának bemagyarázni a picikéjéről:) Én sem vagyok kivétel:)!

Eleinte annak örültünk, ha ránk néztél a hatalmas babakocsiból, húsvétkor már egy szolid kis mosoly volt a tudományod, bár, lehet, hogy az még nem is nekünk szólt. Igen, kisfiam, amikor Te ezt olvasod – és remélem, hogy örömmel olvasod:), akkor elképzelhetetlen lesz számodra, hogy egyszer régen (konkrétan 2009. november utolsó napjaiban) elolvadtunk a boldogságtól, amikor rámutattál a lámpára, ha megkérdeztük: „Ábel baba, hol a lámpa?”.

 

 Eleinte figyelni kellett, hogy jókor tegyük fel a kérdést, vagyis pont az előtt, hogy Te épp véletlenül arra mutogassálJ:), de ma már tényleg megérted a kérdést, és felmutatsz a lámpára.

De ez egy hosszú folyamat volt ám, eleinte ránk néztél, mosolyogtál, ha megláttál, majd felénk is fordultál. Később odamásztál hozzánk, felnyújtottad a kezecskéidet, hogy vegyünk fel, egyre inkább ki tudtad fejezni, hogy mit szeretnél. Legalábbis szeretném azt hinni, hogy ugyanarra gondoltunk:)

 

 

 

A játékaid is más szerepeket töltenek be. Eleinte csak nézegetted, majd meg akartad fogni, megnyalogatni, most már tanulmányozva forgatod a kezeidben, lepakolod az asztalról, sőt – hatalmas előrelépés volt, és biztosan furcsán hangzik ez most Neked, de számomra megható volt,- amikor észre vettem, hogy nem csak mindent lerángatsz az asztalról, hanem valamit fel is teszel rá!

 

 

 

 

 

 

 

Ma már hihetetlen sebességgel közlekedsz a nappaliban, néha versenyt „futunk” egy ottfelejtett papucsért.

 

 

 

 

 

 

 

Átrendezed a szobát, lepakolod a könyveket, eltolod a fotelt, hogy megszereld a DVD lejátszót, tologatod a székeket, bújócskázol velünk a függöny mögül, és szörfözni tanulsz a nyitva felejtett járóka ajtaján:)

 

 

 

 

 

Szóval, igen, minden este van miről beszámolni Apucinak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr121562895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása