Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Villány, avagy az első „bortúra”

2009.10.27. 09:52 - SZKGAB

Sokáig gondolkoztunk azon, vajon érdemes-e elmennünk egy hétvégére, hisz még olyan pici vagy! Aztán úgy döntöttünk, hogy nagyon stramm és edzett kis legény vagy, biztosan nem fog zavarni Téged egy ilyen kiruccanás, sőt, talán még élvezni is fogod!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fehérvári csapattal már többször voltunk Villányban, így tudtuk, mire számíthatunk. Sajnos nem volt ott minden kis barátod, de úgy láttam, Zsoltikával jól megértettétek egymást:).

Jó volt, hisz együtt voltunk Mamival, Papival, Mesivel, Ágival és Andrással, nagyot sétáltunk Pécs belvárosában. Bementünk egy cukrászdába, ahol finomabbnál finomabb süteményeket ettünk, Te meg csak nézted:(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apuci megkérdezte, adhat-e Neked egy picit a túrós sütiből, vagy a kókuszos csokiból, és én nagy lelkiismeret furdalással nemet kellett, hogy mondjak. Megígérem, kisfiam, jövőre dupla adagot ehetsz!:) Esténként „buliztunk” a Fehérvári Csapattal. Az első este Villánykövesden voltunk a Tiffán pincében, Mesi adott Neked sült tököt (milyen igazságtalanság, más finom malacsültet evett:), látszott, hogy nem is ízlik! Mivel egy kicsit hangosra sikeredett a buli, néha kimentünk sétálni. Második este Villányban a Szendénél voltunk, ott láthatóan nagyon jól érezted Magad, világosabb, tágasabb helyiség volt, nem volt akkora hangzavar sem, no meg persze, gyorsan kezdesz hozzászokni a bulizáshoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Mamit fel is kérted táncolni:),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meg akartad kóstolni Apuci poharából a vörösbort,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ráindultál a libacombra…

Készülj Villány, pár év, és Ábel is megy bulizni!:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr201478172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása