Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

A rombolás öröme

2009.10.07. 22:46 - SZKGAB

Egy nagyon ötletes, egyszerű, könnyű és olcsó játék akadt a kezembe.  Jópofa, mert színes, mindegyik más méretű, különböző mintával és a széle is változó. Egy nagyon egyszerű műanyag pohár-sorozatról van szó, melyeket egymásba lehet rakosgatni, illetve tornyot lehet belőle építeni. Ez egy igazi készségfejlesztő játék még nekem is, hiszen mindig az elérhető poharakból (ami épp nincs a kezedben) kell megfelelő gyorsasággal (mielőtt odaérsz) felépíteni a tornyot.:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kis építő pohárkákból készített tornyot már nagyon ügyesen el tudod dönteni, és hatalmas szemekkel figyeled, ahogy a színes poharak gurulnak a földön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor megáll az általad kiszemelt pohár, odamászol, és továbblököd, majd kezdődik az egész előröl. Élvezet nézni, ahogy megállsz amikor szétszaladnak a poharak, kiválasztod azt, ami a legérdekesebben gurul (a lendület, méret miatt mind más utat tesz meg), és hatalmas szemekkel figyeled, míg meg nem áll. Utána elindulsz érte, leülsz mellé, és elkezded kóstolgatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán felfedezel egy másikat, megmozdítod, mire az elgurul, és mész utána. Nagyon drága vagy, ahogy mászkálsz a poharak után!

Számomra hasonlóan izgalmas figyelni azt is, ahogyan a színes labdát üldözöd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az a mosoly, és büszkeség, ami kiül a szád szélére, mikor lerombolod, mindent megér. Ha kell, naponta ötvenszer is megteszem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr921435430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása