Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

2009.07.20. 22:42 - SZKGAB

Keresztelő

Már hetekkel előtte folytak az előkészületek.

Milyen ruhát adjunk Rád?

Hol lássuk vendégül a családot?

Képes összeállítást (montázs a fotóidból) készítettünk Edónak, Mesinek és Andráséknak, no meg a nagyszülőknek, és a dédiknek is.

A dédik, nagymamik, keresztenyuk, Ági, Babu néni főztek, sütöttek. Átrendeztük a szobát, a garázst „társalgó-étkezővé” alakítottuk, hiszen 35 embernek kellett a hely.

 

Nagy nap volt ez a mai!!  Beléptél a keresztények nagy családjába, tagja lettél az evangélikus gyülekezetnek! Ági néni tartotta Maglódon az istentiszteletet. (3 éve Ági néni és Attila bácsi esketett minket Csillebércen. Akkor is esett az eső. Úgy látszik a számunkra legfontosabb napokon esik.)

Nagyon szép istentisztelet volt, és Te szinte végig figyeltél, volt, hogy Te is énekeltél!:) Az utolsó pár percben kicsit nyugtalan voltál, így akkor Apucival kimentetek.

Otthon koccintottunk az egészségedre, beszélgettünk, képeidet nézegettük, míg Te nagyot aludtál a teraszon.

 

 

 

 

Rengeteg szép ajándékot kaptál, majd ha nagyobb leszel, megnézegeted őket, csakúgy, mint a jókívánságokat, melyet az emlékkönyvbe írtak Neked.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr101257696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása