Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Megint jön a nyuszi

2011.04.30. 07:23 - SZKGAB

Készülődtünk már, bizony, még locsoló verseket is mondogattunk Neked. Kifestőben színeztük a nyuszikat, meg a fiúkat, amint a lányokat locsolják, vagy épp tojásokat festenek. Ablakra ragasztottunk matricákat, amiket Te azonnal áthelyeztél, mert nem a „megfelelő helyre” tettük:) A matrica nyuszinak kicsit megsérült a farka, néhány matrica-virágszirom elszakadt, kicsit egymás hegyére-hátára keveredtek a matrica-tojások az ablakon, de nem baj. Most nem elsősorban az esztétikai hatása számít, hanem az üzenet. Megtanultad, hogy az ünnephez tartozik a tojás, a nyuszi, a virágok….csak nehogy oda jussunk, hogy a nyúl tojta:)

Rügyező faágakra dísztojásokat akasztottunk – néhány tojás megsérült, meg a végén a tojások mögött elvesztek a faágak, annyit akasztottál rá, de nem számít, nekünk idén így tetszett!:)

Már szombaton elkezdtük a tojáskeresést otthon, a Gabi Mamáékkal, amikor – érdekes módon:) a nyuszi a csokitojások mellé autókat is hozott. Megpróbáltuk a mercik és a BMW-k mellett észre venni azt is, milyen szép virágok nyílnak a kertekben, rügyeznek a fák…..itt a tavasz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fehérváron szombaton a Haleszben tojáskereső verseny volt, ahol 9 tojást szedtél össze a kis kosárkába, amikbe cukorkákat tettek. Sajnos Te még azokat nem eheted, de szívesen osztogattad a cukrokat az Áronéknak és a Papáéknak. Hazafelé pedig virágot szedtél a Mamának. Vasárnap Eni Mamáéknál jött a nyuszi, rengeteg ajándékot és persze sok-sok tojást hozott. Nem volt szép idő, így inkább a terasz köré kerültek az ajándékok. Nagyon édes volt, ahogy vigyorogva szedted össze az ajándékokat, tojásokat, de mindenekelőtt az autókat. Jó volt látni, hogy a nyuszika ilyen ügyesen kitalálta, minek örülsz majd.

Másnap is kimentünk a kertbe, és végigmutogattad, hol találtad előző nap a tojásokat, ajándékokat. Vagy talán megint azt vártad, hogy hoz valamit a nyuszi? Nem tudjuk, de aranyos volt.

A locsolkodás még 5 nap elteltével is nagy sláger, hozod a kis kancsót, és mosolyogva közelítesz, és sikongatsz (jajaj), ahogy a legenda szerint a lányok tették a vödör jeges víz láttán. (én meséltem neki így a történetet, hogy megértse:))

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr512866011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása