Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

2010 Karácsony

2011.01.31. 15:21 - SZKGAB

Idén is nagyon vártuk már a karácsonyt, nagyon készültünk már az ünnepekre. Feldíszítettük a lakást, karácsonyi dalokat hallgattunk, énekeltünk, karácsonyi kifestőt színeztünk, rajzoltunk sok-sok Mikulást, karácsonyfát, sütöttünk mézes puszedlit. Próbáltunk meleg, ünnepi, boldog karácsonyi hangulatot varázsolni otthonunkba – nagyon remélem, hogy sikerült, és Neked, kisfiam, ugyanolyan szép, emlékezetesek maradnak az ünnepek, mint nekünk.

6.-án a játszótérre lovas kocsin érkezett a Mikulás, és adta át a csomagokat a gyerekeknek. Te amolyan kis huncut, szégyenlős mosollyal mutattad meg nekünk, mit kaptál. Este az Elműs sportpályán volt Mikulás ünnepség Levente Péter és Gryllus Vilmos műsorával. Még nem igazán értetted az előadást, de az ismerős dalokra felfigyeltél, táncoltál. Megszorongattad a karácsonyfán a díszeket, szendvicset és szaloncukrot ettél, miközben a Mikulást figyelted.

23-án Gabi Mamáékkal már tartottunk egy kis előzetes vacsorát, de ez azért még inkább a készülődés jegyében telt.

24-én meglátogattuk a Dédit Szügyben, aki már sajnos gyenge volt, de nagyon örült Neked. Utána mentünk Fehérvárra, ahol a Mamáék már mindent előkészítettek, így már csak ettünk, és ünnepeltünk, és ettünk, és ajándékokat bontottunk, és ettünk, meg örültünk egymásnak, meg a sok-sok játéknak, és még mindig ettünk egy kicsit a finomabbnál finomabb sütikbőlJ Nagyon kellemesen telt az este, jó volt együtt lenni, félretenni a hétköznapi dolgokat, örülni, és nézni, ahogy elmerülve játszol az új játékokkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26-án a Kálmánéknál jött össze a Kiss család, ott folytattuk az ünneplést, no meg persze az evést! Ott is nagyon nehéz volt ellenállni a sok finomságnak. Este Gabi Mamáéknál folytattuk az ünneplést, Te pedig a játékot, és még itt is kóstoltunk egy kis bejglit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ünnepek után egész sok hó esett nálunk, így a sok süteményt ledolgoztuk egy kis szánkózással. 28-án ismét lementünk Fehérvárra, Andrásékkal színházba mentünk, Te pedig a Mamáékkal és a Dédivel voltál este.

Szilveszter estét Anikóéknál töltöttük, akik egy klassz kis gyerekzsúrt szerveztek. Nagyot játszottatok Pankával, Áronnal és Tomkával. Roland hozott tűzijátékot, meg elintézte, hogy a rendőrautó szirénázzon külön Nektek!! Egy közös pancsi után pedig egy jót aludtatok. Jó volt egy kicsit velük lenni, játszani, beszélgetni, no és itt is csipegettünk (nem keveset) a sok finomságból.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr382628043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása