Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Zamárdiban

2010.08.15. 23:47 - SZKGAB

Először a Mamáékkel csak két napra mentünk le. Ekkor a Papa felszerelte a rácsokat, így nem kellett félni, hogy felmászol a lépcsőn, vagy elkóborolsz a teraszról. Neked nagyon tetszett a rács, mert színes volt, néha szét is szedted:), bemásztál a rács és a lépcső közé – néha ki is tudtál jönni:), de persze olyan is volt, amikor mindenáron ki akartál menni.

 

 

Sajnos nagyon sok volt a szúnyog, és egy épp a szemed fölött csípett meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első héten Gabi Mamával és Jani Papával, Babuval és Edóval voltunk, Apuci sajnos csak rövid időre tudott jönni. Nagyon meleg volt, 35 fokok voltak napközben, éjjel sem sokat hűlt a levegő, viszont a Balaton közel 30 fokos volt. Így minden nap nagyokat fürödtünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Először csak a csónakban csücsültél, élvezted a hullámokat, majd kézben is pancsoltál, később pedig megszeretted az úszógumit is. Amikor mondtuk, hogy megyünk pancsolni, már indultál is a fürdőbugyidért, meg a szandálért. Reggel sétáltunk egyet, majd reggeli után fürödtünk gyorsan még a nagy meleg előtt, napközben a házban voltunk, autóztunk, olvastunk, esetleg a medencében pancsoltál, és 6 óra körül fürödtünk még egy nagyot. Sajnos még mindig sok volt a szúnyog, így az esti séták általában elmaradtak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17-én átmentünk Szárszóra, ahol a Kálmi szülinapját ünnepeltük.

 

 

 

 

 

 

 

 

Július végén az Enikő Mamával és István Papával voltunk lent, sajnos akkor nagyon rossz időnk volt, sokat esett az eső.

 

Fürödni így sajnos csak egyszer tudtunk, ha nem esett az eső, akkor sétáltunk, egyébként pedig sokat játszottunk bent a szobában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Találkoztunk Mesivel és Elizával is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben megtanultál egyedül enni, no persze azért segítettünk még, de néhány kanállal már egyedül is be tudtál venni a szádba. Már tudok, hogy a boci azt mondja, hogy búúúúúúú, édesen mondod, hogy ugat a kutya, és utánozgatod az autók hangját is. Enikő Mamáék odaadták Neked Apuci matchboxait, így reggel, még 7 óra előtt kipattan a szemed, és a bűűűű-ket keresed:) Nagyon cuki:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr452224533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása