Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Egy 15 hónapos gyerkőc tudománya

2010.07.01. 12:37 - SZKGAB

Mindent el tudsz már magyarázni, bár még nem beszélsz! Elhúzod a kezem, ha azt szeretnéd, hogy álljak föl, kis cipődre mutogatsz, ha menni szeretnél, hátrahajtod a fejed, felnézel, ha repülőt hallasz, forgatod a kezed, ha mosógépet látsz, édesen utánozod az autók hangját… Nagyon cuki, amikor a „kisfiú énekel” a CD-n, és Te is „énekelsz”, vagy akár amikor a kutyus, cica, boci hangját utánozod. Az ismert könyvekben minden kapcsolódó éneket, mondókát „kiköveteled” egy laza táncos mozdulattal. A virágokat édes fintorral szagolgatod, és az öntözőkannával meglocsolod. Szegény kövirózsa leveleit kicsit megviseli ugyan, ahogy kalimpálsz az üres kannával, de Neked mindenesetre nagyon tetszik. Nagyon imádom azt is, ahogy a földre hasalva tologatod az autókat, és hosszú percekig képes vagy tanulmányozni a kerekeit, hogy forognak….

 

Tegnap hatalmas hahotázás közben rejtetted el az autót, majd vetted elő széles mosollyal – amolyan kukucs autó játék:)

Az elmúlt időszakban sokat voltál a Mamákkal, Papákkal, mert én még utoljára kiélveztem az iskola nyújtotta örömöt a tanulásban, de vége végre! Ezúttal is köszi a Családnak a segítségért – remélem, úgy láttam, ők is élvezték a Veled töltött időt, de erről majd ők fognak Neked írni, vagy mesélni egyszer.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr132122950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása