Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Az első szülinap

2010.03.15. 23:07 - SZKGAB

Az egész család nagyon készült már, vártuk már a nagy Napot.

 

Azt hiszem, Te még nem igazán tudod, mi is történt, csak azt érzékelted, hogy sokan vesznek körül, mindenki örül, körülötted forog, és ajándékokkal lep meg. Még a torták sem hoztak lázba, bár nagyon figyelted, hogy ég a gyertya – jövőre biztosan többet eszel majd belőle. A Mami is sütött Neked tortát, kis Vukkal és autóval, de nem értetted, miért nem forog a kereke:)

 

 

 

 

Énekeltük Neked, hogy Boldog születésnapot, levetítettük a kedvenc képeidet, az összeválogatott videókat, de Te még nem igazán értékelted.

 

 

 

 

Én másképp éltem meg ezt a napot, visszaemlékeztünk, mi is történt egy éve. A legfontosabb dolog a világon egy szülő számára, remélem, egyszer majd Te is megismered ezt az érzést, addig pedig csak a családra, tortára és az ajándékokra kell koncentrálni az ünnepeltnek!!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk, drága kisfiunk!!

 

 

indafoto.hu/Szucsik_Abel/collections

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr101842724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása