Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Az első „síelés”

2010.03.15. 23:03 - SZKGAB

Liptovský Jánban voltunk a hétvégén a Mamával, Papával, Edóval, Vikivel és Lacival. Itthon már tavaszodott előtte, így egész furcsa volt „visszamenni” a télbe.

 

 

 

Mint kiderült, Szlovákiában idén kevesebb hó esett, mint nálunk, de a pályákat beágyúzták, így egész jót lehetett síelni.

 

 

Első nap esett az eső, ezért csak este mentünk egy kicsit sétálni a faluba. A pincében vacsoráztunk, nagyon tetszett Neked, ahogy pattog a tűz. Szombaton Chopokra mentünk síelni. Megteltek a fenti parkolók, így az autókkal már lent meg kellett állni, onnan busszal lehetett felmenni. Amikor a parkolóőr meglátta, hogy kisbabával vagyunk, felengedett minket. Ennek mindaddig nagyon örültünk, míg eszünkbe nem jutott, hogy a Papáéknál  vannak a sítalpak, cipők, szánkó.. De ők nagyon ügyesek voltak, és felhozták nekünk busszal. Te nagyot aludtál a babakocsiban, meg nézelődtél utána, mindig másnak a karjában, aki épp nem síelt. Nagyon tetszettek a narancssárga felvonó kabinok.

 

 

 

 

Másnap Donovalyban síeltünk, ahol nagyon szép időnk volt.  Lovas szán is volt, meg kutyaszán is, de Te csak néztél ki a babakocsiból, mintha semmi sem érdekelne. Apuci szerint megsértődtél ránk. Nagyon remélem, hogy nem így van. Apucival már nagyon várjuk, hogy mikor fogunk végre Veled együtt síelni!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr891842710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása