Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

A Hóember

2010.02.02. 14:47 - SZKGAB

Szombat délután eljött hozzánk Ági és András (sajnos Apuci nem volt itt, ő kolbászt csinált a Papáékkal). Egész nap esett a hó, gondoltuk, elmegyünk szánkózni. (Korábban már Fehérváron szánkóztál ám a kertben!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jól bebugyoláltunk, és beleültettünk a kocsiba. Akkora volt a hó, hogy nem lehetett tolni a babakocsit, így azt végül hazahoztuk. Először nem értetted, miért örülünk annyira ennek a nagy fehér vacaknak, meg minek ültetnek Téged ebbe a kemény bigyóba, ha van kényelmes babakocsid is. Semmi mosoly, semmi öröm, de nem bántad, hisz jól kilátsz belőle. „Fapofával” tűrted, hát, ha jó nekik, húzzanak csak!:) Aztán végre történt valami, beleborultál a hóba, na persze csak egy picit, no, ekkor megtört a jég, végre kimutattad érzéseidet, elpityeredtél, de nem tartott sokáig ám! Utána már egész boldogan üldögéltél a szánkóban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán becsücsültél a babakocsiba, és a teraszról figyelted, hogy építjük a hóembert. Eleinte nem értetted, mit keresünk a 30 cm hóban, meg mi repked a levegőben – hiszen a hóember építéshez hozzá tartozik egy kis hógolyózás is!! Később már nagyokat mosolyogtál a kocsiban – vagy kinevettél minket? Ez a Te titkod marad:)

Mindenesetre 3 napja már kb. 10 percenként integetünk a hóembernek:) Mi lesz velünk, ha elolvad???

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr591722746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása