Drága Kisfiunk

Minden a kisfiunkról

Friss topikok

Linkblog

Az első karácsony

2010.01.07. 15:54 - SZKGAB

Nagyon készültünk már az ünnepekre, feldíszítettük a lakást, (nagyon szeretted  végignézegetni és megmutogatni a hóembert, koszorút és a kiakasztott díszeket), karácsonyi dalokat énekeltünk, sütöttünk, vártuk a Mikulást, majd a Jézuskát. Más volt ez a karácsony, Fehérváron is, és Pesten is körülötted forgott mindenki. Most már van elképzelésem, jövőre, hogy készüljek az ünnepekre!:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon jó volt együtt ünnepelni a Családdal, kicsit együtt lenni.  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mondanom sem kell, hogy rengeteg ajándékot hozott Neked a Jézuska. Alig tudtad eldönteni, mikor mivel játsszál. Eddig otthon egy dobozban voltak a játékaid, most a Jézuska hozott még egy dobozt, de még így sem férnek bele. És ami szerintem a legjobban tetszett Neked, az az volt, hogy mindig akadt, aki arra várt, hogy foglalkozhasson Veled!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsikabel.blog.hu/api/trackback/id/tr211654316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TErzsike 2010.01.08. 15:59:33

Hihetetlen mennyit nőttél ez a pár hét alatt...:-)
süti beállítások módosítása